Maatschappelijk verantwoorde hovenier uit Huissen

De Wijk Hoveniers is bijna 25 jaar geleden neergestreken in Huissen. Door de jaren heen is ons kleine tuinbedrijf uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf met 6 vaste medewerkers. Vanuit Huissen bedienen wij de wijde omgeving rondom Arnhem en Nijmegen. In de regio zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor alle wensen omtrent uw tuin. 

Hovenier tussen Arnhem en Nijmegen

Samenwerking met specialisten

Onze gemotiveerde vakkrachten zijn gespecialiseerd in het fijne hovenierswerk, maar nemen ook ander specialistisch werk aan. Door samen te werken met partnerbedrijven kunnen we u ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld het rooien van bomen en boomverzorging. Wij schakelen daarvoor regelmatig een gecertificeerd boomverzorger in. Dit betekent voor u gegarandeerd kwaliteit, snelle tuinaanleg en inzet op diverse projecten. 

Ondersteuning van mens en milieu

Wij zijn lid van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Deze branchevereniging ondersteunt ons in het bevorderen van een leefbare samenleving door de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen. Daarnaast zijn wij een 'Erkend Leerbedrijf'. Beginnende hoveniers leiden wij op tot zelfstandige vakmensen met een goed kennisniveau en ruime ervaring.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt van ons hoveniersbedrijf. Om hier invulling aan te geven bieden wij een dienstverband aan, aan mensen met een beperking. Hierbij werken wij samen met Klimop Groenonderhoud.