Een prachtige tuin in alle seizoenen

Het inschakelen van een hovenier is de eerste stap naar een schitterende tuin. Een tuin waar u complimentjes over krijgt, die u dankbaar in ontvangst neemt. En waar u elke dag opnieuw van geniet.

Maar heeft u eenmaal besloten tot het inhuren van een hovenier, wat kunt u dan verwachten? Bij De Wijk Hoveniers uit Huissen worden in een oriëntatiegesprek uw wensen geïnventariseerd. Aan de hand daarvan maken we een voorlopige offerte. Het definitieve plan met de bijpassende begroting volgt pas na een tweede gesprek. Gaat u akkoord? Dan gaan we met volle kracht aan de slag in uw tuin. 

Hovenier tussen Arnhem en Nijmegen

Onderhoudscontract

U kunt altijd bij ons terecht met uw tuinvragen. Het onderhoud kunt u volledig of gedeeltelijk door ons laten verzorgen. Dit kan op uurbasis of, nog makkelijker, met een onderhoudscontract.

Het onderhoud kan worden uitgevoerd in samenwerking met Klimop Groenonderhoud. Een gespecialiseerd leerwerkbedrijf voor mensen met een arbeidsbeperking. Op vooraf afgesproken tijden komen we bij u langs voor het onderhoud aan uw buitenruimte.

Wanneer er extra aandacht nodig is, wordt het onderhoud verzorgd door een van onze vaste medewerkers. Zo wordt uw tuin het hele jaar in topconditie gehouden.