Het mooiste resultaat bereik je samen

Boom- en groenverzorging

Staat een boom onveilig of wordt hij te groot voor uw tuin? Boom en Groenverzorging uit Loenen kan voor diverse werkzaamheden ingezet worden.
Eigenaar Bertram Tiemessen is een gediplomeerd European Treeworker met jarenlange ervaring. Van het snoeien en rooien van bomen tot het weghalen van de stobbe en het afvoeren van het hout. Vakkundig werk, waarbij de grootte of de hoeveelheid bomen niet uitmaakt.

Klimop Groenonderhoud

Een van deze leer-/werkplekken is Klimop Groenonderhoud, waar wij regelmatig mee samenwerken.

Dit groenbedrijf biedt mensen met een beperking de kans om het hoveniersvak in de praktijk te leren. De Wijk Hoveniers maakt dankbaar gebruik van deze vakmensen, die met vereende krachten geweldig werk verzetten bij het onderhoud van onze tuinen.

Green & So

Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met Green & So. Door ‘groen’ én ‘sociaal bewust' met elkaar te verbinden, creëert Green & So meerwaarde voor de mensen om wie het gaat. Dit krijgt op allerlei manieren vorm: van het inrichten van buurttuinen, wijk- en schooltuinen en gemeenschapstuinen, tot de inrichting van de buitenruimte bij maatschappelijke
(zorg)instellingen, of een pakket aan maatregelen om de kwaliteit van tuinen van particuliere huurders van woningbouwverenigingen te verhogen.